Saturday, 27 October 2012

KeNaNgAn TyM kErJa


Assalamualaikum w.b.t…sori la lma xupdate blog ni…hihi
Biasa la, bz ngan studies…network pon mslh cket lau kat cne…hehe
So, direct to the point…hari ni aku nak crita cket psal pgalaman aq krja slpas spm…
Sblum aku krja ni, aku pnah krja kat klang prabot…then, atas mlsh tknikal yg brlaku…aku pon cari la krja yg lain…so, lets checktitout…




Pic ne aq snap awl pgi msa kdai bru bka…





Ni plak pic aku ngan lion…hehe(well, aku jga bhagian kasut n mainan)




Ni plak snap tym nak agkt brng…ngan kenkawan..




Ni plak hasil tgan aku sndri wktu krja kat sna…aku wat ni pon sbab boring…hihi
Xtaw plak bley dpt hsil mcm ni…dah 2, aku lpa ambl tym brnti krja…bla aku p sna blik, bnga ni dah d bli oleh customer…aiyooo…my precious handmade…hahaha



Pic ni pling aku ska…wktu 2 aku tgah asingkn bnga yg nak kna jual…tp aku jmpa plak bnga ni lain dri yg lain…so, snap dlu…hahaha(well this pic have a story itself)


*so, aku rsa ckup la 2…hehe…aku pon sbnar nya mlas gak nak tlis entry kli ni…hahaha…so, mgenai d mna aku pnah krja ni…aku rsa kmu bley teka la sndri…hahaha…thanks fellas…